Pages

Vahukomm e.tuunitud mantel koos nupsulise mütsi ja salliga

neljapäev, 18. aprill 2013



See roosa mantel on juba ühte last oma kaisus soojendanud ja jõudis nüüd meie juurde.
Ma ei suutnud end tagasi hoida ja pidin ikka näpud külge panema ning ta "meie omaks" muutma.




Endiselt leidis kinnitust, et kui näed kangapoes midagi mõnusalt hingekriipivat, siis haara kaasa kui jaksad. Isegi kui tol hetkel ühtegi konkreetset nägemust ei ole.
Seega, leidsin oma kullakastidest väga laia tikitud roosilise servaga kangast  (natuke kahjugi oli sealt nii kitsast riba ära närida) ja sättisin kapuutsiserva ning taskutele. Ja natuke ribasatsi lisaks.




No ja kes ütles, et elu peab lihtne olema. 
Selleks, et pitsi taskutele saada pidin ma jaki voodrialla ronima. Ehk kes õmblemisega kokkupuutunud on, teab, milline pusimine on läbi 10cm voodriõmbluse avause (mis asub varrukal!) mööda hõlmade avarusi õmblusmasinaga seigelda. Günekoloogide töö on selle kõrval suisa kukepea. :P




Enne kui meile mantel tekkis, jõudsin ma kahel korral suht jämedat mütsilõnga osta, kudumist alustada ja... nurka visata. No kui ikka ei ole tulemust tulemas nii nagu tahaks siis ei suuda ükski vägi seda edasi kuduma sundida. Tulemuseks on kaks kera mõtlemisainet pakkuvat lõnga korvis lisaks (no mida sa saad kahest kerast?) ja pitsmüts mis valmis oma lõngakorvi juhuslikust leiust.
...Tundub, et vastasin just oma õhkuvisatud küsimusele...:))





Mütsile voodriks sai tirtsu enda, kapipõhja jäänud ja tema suhtes oluliselt kahanenud trikotaazsärk ning kesköisel tunnil nikerdasin sinna juurde veel sobiva prossikese kah. No, et ikka hommikul komplektis kena minna oleks. 
Mütsimotiiv sai eelnevalt sallil äraproovitud ning killukest sallist on allpool pildilt aimata.



**Muide, kas te märkasite, et meil kannab täna Bruno kleiti? Homme on loodetavasti Lottel kleidipäev. Igatahes tekitas see lasteaias kaheaastaste seas tõsise dilemma - kas poisid kannavad kleiti või mitte?:) 



Materjal BBB Baby Alpaca Mix (60% baby alpaca, 40% micro acrylic) 25g/100m
Sallile kulu 3kera, mütsile 2 kera
Lõng on pehme ja siidine, ei hammusta.
Vardad 3,5mm j 4,5mm
Vardagurmaan originaal