Pages

Pooh´iga tuttu/ Bedtime with Pooh

pühapäev, 19. jaanuar 2014


 Aastalõpus valmis väiksemale neiule  voodipesu. 
Koos tegime. Tema vedas pidevalt  juppe ära (proovida on ju vaja) ja nõustas mind maruvahvalt. Minule jäi ülejäänu.
Kolmeaastane oskab koos toimetades päris hea abiline olla - korjab edukalt nööpnõelad nõelapadja sisse tagasi ja kõik tülikad niidiotsad ka nopib kokku. Temale tegevust ja minule rahu :)) ... ja ega mind mööda lauaaluseid roomamine enam paelugi...



Olin kangast ikka päris kaua ootel hoidnud kuna mudilase mõõtu tekile-padjale ei raatsinud seda katki lõikuda. Ja oli ka näha, et kohe-kohe on vaja ka suurem voodi koos juba täismõõtu unetarvikutega hankida.



Ma siin mõtlen, et tegelikult on ikka tõsiselt vahva, et saab neid natuke ninnu-nännu asju veel teha. Ja väikese preili rõõm on nii siiras ja vahetu :" Aitäh, emme, et sa mulle rõõmu tegid! Oled nii nunnu!"
 Ei möödu vist päevagi ilma nende sõnadeta :)).



 Hea õnne korral võite kangast ehk  Abachanist veel leida :)
Miksitud punase puuvillasatiiniga.
Kõlkuvaid Pooh´e on tekil rohkem kui üks. 

@VardaGurmaan


At the end of the year I made bedding for my little girl.  well... we made it together - She constantly ran away with things I needed (needs to try on) and advised  me really funny . I got rest of it to do.

 Three year old can be pretty good assistant - she picks  pins back in the pincushion and finds all thread ends on the floor as well. For her -  some activities and I can peacefully sew. And lets be honest - I´m not excited to crawl on the floor that much as she does :).
I kept that fabric for some time - didnt want to use it for small beddings she still used. Now she got bigger bed and Pohh can hang on full size bedding :)

I was thinking that, in fact, is still a seriously nifty that I can  still do a bit  a "ninnu-nännu" things. They grow up so quicly... And the little lady´s delight is so sincere and direct: "Thank you, Mommy, you made joy for me! You are so cute!" Not a day goes by without these words :).



Helmedessert varrastele

neljapäev, 16. jaanuar 2014




 Hetk enne jõule sai viimastel öistel tundidel näpukestel nobedalt käia lastud.
Helmekarbid avali, kruttisin traati :)



Mu kallid kudusõbrad said väikeseks meeneks helmeripatsid, et oleks vardal lihtsam oma pitse ja palmikuid vaos hoida.



 Mõned jõudsin ka ülespildistada.
Taustaks suur soe haapsalu pitsrätt mille kudusin kingiks oma õeraasule.


@VardaGurmaan