Pages

Heegeldatud toasussid

pühapäev, 9. veebruar 2014


Tellisin pikka aega tagasi Kertupertult oma tirtsule sussid. Ta kandis need suisa ribadeks ja saatsime vaesekesed, sügava kurvastusega, lõpuks prügikasti. Sellest hetkest alates olen plaani pidanud Kertult uued tellida aga no meelest läheb ja laps muudkui kasvab hoolega.
Seega võtsin (peale lapse jõuluaegset muigamapanevalt kaeblikku kurtmist, tema nõnda sussitu on et päkapikk peab saapas käima hakkama),  oma kireva puuvillauputuse ja hakkasin katsetama. Läks ikka aega kui tulid sellised millega rahule sain jääda. 
Töö käigus sai teatavaks ka üllatav uudis -  tirtsu sõnul kandvat tema ainult  ja ainult roosat ning pangu mina need "karmiinid, indigod ja virsikud" parem korvi tagasi.
Baah... ja olemegi paduroosas ajastus tagasi (aastate eest ei jõudnud ära oodata, et suurem sellest roosaarmastusest välja kasvaks). :))




Üks paar susse on veel pooleli kuna suur õmblemistuhin tuli peale.
Vaja valmistehtu pildistamine ette võtta :))

@VardaGurmaan



3 kommentaari:

Lemmi ütles ...

Väga armsad sussid! Mul üks preili ka roosast välja kasvanud ja teine veel pole roosa sisse kasvanud. Aga ega sellest pääsu pole!

Kristi ütles ...

Üliarmsad! :)

Karin ütles ...

Aitäh tüdrukud!:))
Ega mul selle roosa vastu tegelikult nii väga miskit olegi :), aga kuhu nüüd kõik muud värvid rakendada ;))? Kipub teisi just pisikese inimese jagu olema.