Pages

Suvemütsid - metsamarjad, shokolaad ja aadlipreili / The summer hat´s - wildberries, chocolate and miss nobility

neljapäev, 12. september 2013


Tundub, et on viimane aeg postitada suve alguspoolel heegeldamistuhinas valminud mütsikesed. Ilmad on hommikuti viludad ja sellised mütsid on praegusel ajal eriti sobivad kanda.
Piltidel nähtavad mütsikesed on suvejooksul juba hoogsalt "sissekantud" :).




Metsamarjad.




Mannavahune šokolaad. 




See oli esimene mille prooviks ette võtsin. 
Kamuflaasipruun Egitto, mis on aja jooksul korduvalt hinge täis ajanud (jumal-teab-miks ostsin seda aastaid tagasi paraja portsu ega ole suutnud sellele rakendust leida. Ju siis läks pruuni isu ootamatult üle ;))oli esimene, mis lõngakorvist näppu jäi. Kuna ma polnud kindel kui mitu korda ma seda nupukatet harutama pean, enne kui rahule jään siis tundus just paras olevat seda võtta. Aga värv ostus ka selliseks asjaks kõlbmatuks ja nii rändas ta taas korvi tagasi. See on ka ainus lõng mis mul üldse ripakile on jäänud... Hakka või sõjaväele kübaraid heegeldama...

Seega, siin said kokku jäägid "Hippost" ja veel millestki.




Väike aadlipreili kesk Haanja roose.



Mütsid on väga mõnusad - hoiavad vormi, peavad sooja ja tuult ning samas "hingavad".  Meie särasilmale meeldivad mütsid väga - lihtne pähe sättida, püsivad hästi peas, päike ei paista silma ja tema meelest edevad ka :)
Mõtlesin esialgu mõnda neist soovijatele pakkuda, no et kes kolme mütsi ikka ära kannab aga kasutusel on nad kõik. Aga võib ju juurde teha ;)





Materjal Titan Wool Egitto (50g/120m, egiptuse puuvill)
Originaali autor on Jennifer Dougherty
minupoolt vaid väikesed muudatused lõngast tulenevalt.



Kommentaare ei ole: