Pages

Jänkupehme vest/Bunny-soft waistcoat

teisipäev, 25. veebruar 2014



Nii... kevadhooaeg on alanud!
 Linnud säutsuvad hommikuti juba õige pikalt ja valjult...
 Minu õmblusmasina plõginat ja kääride naginat see summutada muidugi ei suuda ;)
Tõsine hoog on sees!



Vardad on nurka visatud (peaaegu) ja olen tõsisel õmblemiselainel. Tõenäoliselt saab nüüd mõnda aega vaid õmblustõid postitada - väikesele tirtsule valminud asjad ootavad pildistamist.
Suur rõõm on teha rõõmu ja põnn oskab imehästi sellele reageerida - nagu kinopildil - silmad pärani ja suu sama pärani lahti: "Oooo..emme ploovime selga taa!" 
Ma loodan siiralt, et ta jätkab selliste ilmete loomist ka suuremana, isegi kui sel on väike näitemängu moment sees ja ta saab juba kolmandat aastat jutti jõuluks sokke :))



Siit siis esimene esitletav: pärlikrooniga, tikitud (ikka ise) jänku kaunistamas (ei-raatsinud-ära-visata kotipõhjas oodanud) fliiskangast vesti. Särtsakas lilleline puuvillane leidis oma õige koha vesti voodrina. Kaeluses on natuke sädelevat tülli ja lopsakas edev sametlehv hoiab seda kõike kenasti koos.



Armsaima märk veel seljataha ja no tõelisel jänkul peab ikka saba ka olema :))




"Aitähh emme, et dsa mulle dellise nunnu vesti tedid!"
Musimops!


So ... the spring season has begun!
  Birds are chirping in every morning allready loudly ...
  The sounds of my sewing machine and scissors they can´t supress yet, of course;), I´m so on it.

Probably for some time  now  my wall will show only sewed girl clothes :). Several of them are  waiting for taking pictures.
Itś real delight to see how my kid is reacting after I finished something for her - Her mouth and eyes are wide open :" Ooo..mummy...´it´s sooo cuuuute..lets try it on!" :)) ..and XOX of course.

I really hope, that when she grows bigger she could keep doing it - to make her mother happy (even if it is only an act of thanking for christmas socks:)

Bunny is cross-stitched by myself as well and sewed on fleece fabric


©VardaGurmaan

3 kommentaari:

Kristi ütles ...

Ime-imeilus vest! :)

Lemmi ütles ...

Väga nunnu vest! Mul pole veel vardad nurgas, aga õmblusmasin töötab ka juba täistuuridel.Kõik suvised kleidid tahavada õmblemist!
Päikest!

Karin ütles ...

Aitäh, tüdrukud:))Mul on kleidikangad varutud aga tüdruk kasvab nii suurel kiirusel, et ei ole julenud veel kääre sisse lüüa - äkki on suveks juba väikesed :)